De Aanval e-tickets

--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---

Dagkaart met voordelig arrangement? Klik op onderstaande knoppen voor meer info en bestellen.

In de wereldhavenstad Rotterdam beleef en leer je van alles over het Rotterdamse Havenwater. Tegen inlevering van 1 discountcoupon p.p. of je dagkaart e-ticket ontvang je bij de kassa 15% korting!

Actuele toegangsprijzen zijn te vinden op www.maritiemmuseum.nl. Het Maritiem Museum Rotterdam is makkelijk te bereiken vanaf halte Rotterdam Erasmusbrug welke te bereiken is met Waterbus lijn 18 en lijn 20. Voor de routebeschrijving klik hier. Voor meer informatie en huidige activiteiten kunt u terecht op de website van het museum.

Beleef een echte cruisedag op het ss Rotterdam met de Waterbus en Aqualiner! In restaurant Lido ligt op vertoon van uw e-ticket €2,- korting per persoon op koffie met gebak!


Bereik het grootste passagiersschip van Nederland door met de Waterbus op halte Rotterdam Erasmusbrug over te stappen op lijn 1 van Aqualiner naar halte Katendrecht. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf de halte naar het ss Rotterdam.

Overstappen op Waterbus lijn 18 is niet de enige manier om kennis te maken met de Rotterdamse havens. Direct naast de halte Rotterdam Erasmusbrug ligt de Spido klaar om je alles van de wereldhaven te tonen. Op vertoon van het e-ticket ontvang je bij de kassa maar liefst 15% korting op een havenrondleiding op de Spido.

· Kinderen (4 t/m 11 jaar): Normaal van € 8, maar als Waterbus Special voor slechts € 6,80!

· Volwassenen (vanaf 12 jaar): Normale prijs Rotterdamse havenrondvaart € 13,25 maar als Waterbus Special voor maar € 11,25!

De rondvaartschepen van Spido zijn direct te vinden naast de halte Rotterdam Erasmusbrug die te die te bereiken is met Waterbus lijn 18 en lijn 20.

Het Dordrechts Museum "bezoek" je niet, maar dat ervaar je! Net als de Waterbus. Met dit arrangement ontvangen volwassenen 30% korting op de entreeprijs!

Het museum heeft een internationaal bekende en gewaardeerde collectie, die ruim 400 jaar Nederlandse schilderkunst omvat: van de 16e eeuw tot nu.

Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe tentoonstellingen die voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring zijn.

Bereik dit prachtige museum met de Waterbus via halte Dordrecht Merwekade . Klik hier voor de routebeschrijving vanaf deze halte naar het Dordrechts Museum.

Op vertoon van uw e-ticket ontvangt u bij het geweldige en prijswinnende Dokkaffee naast halte Heijplaat-RDM maar liefst 20% korting op koffie met lekkers naar keuze, een glaasje limonade en gratis kleurplaat voor de kinderen. Het Dokkaffee is de voormalige kantine van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij waar onder meer het ss Rotterdam is gebouwd. Na een grondige renovatie van dit monumentale pand worden er lokale, biologische en huisgemaakte producten verkocht die voor een koffie of een mooie havenlunch de moeite waard zijn om even langs te varen!

Kinderdijk arrangement

Dit e-ticket is inclusief:


- Entree tot 2 museummolens en het bezoekerscentrum Wisboomgemaal in Kinderdijk

- Retour reis met Waterbus lijn 202 of lijn 20 (inclusief oversteek Driehoeksveer)

- Retour reis met Arriva bus lijn 90 of 93.

Je reist naar Kinderdijk via halte Kinderdijk Molenkade. Vanaf halte Rotterdam Erasmusbrug ben je binnen 30 minuten direct bij de ingang van Werelderfgoed Kinderdijk.


--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---

--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---

OVER DE AANVAL MEI 1940: VIJF DAGEN STRIJD OM ROTTERDAM

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland werd binnengevallen en betrokken raakte bij de Tweede Wereldoorlog. In Rotterdam wordt van 10 tot en met 14 mei 1940 onafgebroken strijd om de stad gevoerd. Een ongelooflijk, grotendeels onbekend verhaal dat voorafgaat aan het verwoestende bombardement. Deze bewogen dagen komen vanaf 30 april 2015 weer tot leven in de voormalige Onderzeebootloods op Heijplaat. De expositie De Aanval – mei 1940, vijf dagen strijd om Rotterdam wordt gedomineerd door de grote, dreigende vorm van een Heinkel, de bommenwerper die de stad verwoestte.

Enorme projecties, persoonlijke verhalen en originele objecten laten de strijd vanuit drie perspectieven zien: de verwarring bij de bewoners, het verzet van de Nederlandse militairen én de ervaring van de Duitse soldaten. Deze niet eerder vertoonde aanpak is mogelijk door samenwerking van Museum Rotterdam, Stadsarchief Rotterdam en het Militärhistorisches Museum Flugplatz Berlin-Gatow (MHM).

Openingstijden
30 april 2015 - 25 oktober 2015
Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur
Maandag gesloten

Tickets bestellen

  • Klik op een van bovenstaande blokken om voordelige e-ticket te bestellen!
  • Retour tickets (zie groene blok) zijn ook aan boord verkrijgbaar, alleen contant afrekenen

Indien u in bezit bent van één van de volgende kortingskaarten en/of abonnementen, adviseren wij u om een toegangskaartje voor De Aanval aan de kassa van de Onderzeebootsloods aan te schaffen. De toegangsprijzen zullen dan verschillen.

U kunt de tentoonstelling dan bereiken met Waterbus door een e-ticket via www.waterbus.nl/tickets of een enkeltje/retour aan boord aan te schaffen.

Entreeprijzen bij één van de volgende kortingskaarten/abonnementen:

  • Studentenkaart, CJP, Prins Bernhard Cultuurpas en groepen vanaf 15 personen: €15,- p.p.
  • Museumkaart volwassenen: €4,-
  • Museumkaart kinderen: €1,-
  • Rotterdampas, Veteranenkaart, Vrienden van Museum Rotterdam, ICOM, kinderen tot 4 jaar: Gratis entree

De Aanval poster
Translate »