Kinderen aan boord

Ontdek Waterbus met puzzels en spelletjes!

Voor kinderen is Waterbus een geweldige belevenis! De Waterbus vaart snel maar weet je ook hoe snel? Het Waterbus Puzzelboekje staat vol met leuke puzzels en vragen over Waterbus, het vaargebied en meer!

Hieronder staat informatie over het Waterbus Puzzelboekje, de Vouwboot en Groepskorting bij 10 personen of meer. Heel veel plezier!

Waterbus Puzzelboekje

Download hier het boekje voor dubbelzijdig printen.

Download hier het puzzelboekje voor enkelzijdig printen (2 op 1 pagina).

Voor docenten en begeleiders 

Klik hier voor informatie over het Waterbus Puzzelboekje.

Waterbus Vouwbootje
Klik hier voor het downloaden van de Vouwplaat.
Klik hier voor de vouwboot instructies.

Vouw het bootje in elkaar en maak er een originele foto van op een bijzondere plek. E-mail deze foto naar vouwbootatwaterbusdotnl  (vouwbootatwaterbusdotnl)   en maak kans op bijzondere dag bij Waterbus! Elke maand wordt een winnaar geselecteerd, je ontvangt bericht als je hebt gewonnen.

Groepskorting

Het activiteitenboekje is erg geschikt om met een groep/klas te gebruiken. Groepen van 10 personen of meer ontvangen 35% korting op de losse kaartprijzen. Klik hier voor meer informatie en het online aanvraagformulier.

Win gratis reizen!

Als je het puzzelboekje goed hebt ingevuld kun je kans maken op een dag gratis reizen. Vul hieronder je gegevens in met de actiecode. Let op: maximaal 1 kaart per adres.

Translate »