Tickets

--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---

Dagkaart met voordelig arrangement? Klik op onderstaande knoppen voor meer info en bestellen.

In de wereldhavenstad Rotterdam beleef en leer je van alles over het Rotterdamse Havenwater. Tegen inlevering van 1 discountcoupon p.p. of je dagkaart e-ticket ontvang je bij de kassa 15% korting!

Actuele toegangsprijzen zijn te vinden op www.maritiemmuseum.nl. Het Maritiem Museum Rotterdam is makkelijk te bereiken vanaf halte Rotterdam Erasmusbrug welke te bereiken is met Waterbus lijn 18 en lijn 20. Voor de routebeschrijving klik hier. Voor meer informatie en huidige activiteiten kunt u terecht op de website van het museum.

Beleef een echte cruisedag op het ss Rotterdam met de Waterbus en Aqualiner! In restaurant Lido ligt op vertoon van uw e-ticket €2,- korting per persoon op koffie met gebak!


Bereik het grootste passagiersschip van Nederland door met de Waterbus op halte Rotterdam Erasmusbrug over te stappen op lijn 1 van Aqualiner naar halte Katendrecht. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf de halte naar het ss Rotterdam.

Overstappen op Waterbus lijn 18 is niet de enige manier om kennis te maken met de Rotterdamse havens. Direct naast de halte Rotterdam Erasmusbrug ligt de Spido klaar om je alles van de wereldhaven te tonen. Op vertoon van het e-ticket ontvang je bij de kassa maar liefst 15% korting op een havenrondleiding op de Spido.

· Kinderen (4 t/m 11 jaar): Normaal van € 8, maar als Waterbus Special voor slechts € 6,80!

· Volwassenen (vanaf 12 jaar): Normale prijs Rotterdamse havenrondvaart € 13,25 maar als Waterbus Special voor maar € 11,25!

De rondvaartschepen van Spido zijn direct te vinden naast de halte Rotterdam Erasmusbrug die te die te bereiken is met Waterbus lijn 18 en lijn 20.

Het Dordrechts Museum "bezoek" je niet, maar dat ervaar je! Net als de Waterbus. Met dit arrangement ontvangen volwassenen 30% korting op de entreeprijs!

Het museum heeft een internationaal bekende en gewaardeerde collectie, die ruim 400 jaar Nederlandse schilderkunst omvat: van de 16e eeuw tot nu.

Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe tentoonstellingen die voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring zijn.

Bereik dit prachtige museum met de Waterbus via halte Dordrecht Merwekade . Klik hier voor de routebeschrijving vanaf deze halte naar het Dordrechts Museum.

Op vertoon van uw e-ticket ontvangt u bij het geweldige en prijswinnende Dokkaffee naast halte Heijplaat-RDM maar liefst 20% korting op koffie met lekkers naar keuze, een glaasje limonade en gratis kleurplaat voor de kinderen. Het Dokkaffee is de voormalige kantine van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij waar onder meer het ss Rotterdam is gebouwd. Na een grondige renovatie van dit monumentale pand worden er lokale, biologische en huisgemaakte producten verkocht die voor een koffie of een mooie havenlunch de moeite waard zijn om even langs te varen!

Kinderdijk arrangement

Dit e-ticket is inclusief:


- Entree tot 2 museummolens en het bezoekerscentrum Wisboomgemaal in Kinderdijk

- Retour reis met Waterbus lijn 202 of lijn 20 (inclusief oversteek Driehoeksveer)

- Retour reis met Arriva bus lijn 90 of 93.

Je reist naar Kinderdijk via halte Kinderdijk Molenkade. Vanaf halte Rotterdam Erasmusbrug ben je binnen 30 minuten direct bij de ingang van Werelderfgoed Kinderdijk.


--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---

--- Scroll naar beneden om direct te bestellen ---
Translate »