Er zijn geen meldingen
Collega worden?

Zomerdienstregeling

De zomerdienstregeling gaat in op 3 april!

Waterbus lijn 19-24 vaart vanaf maandag 3 april 2017 weer volgens de zomerdienstregeling. Dit betekent extra afvaarten in onder andere de weekenden en avonden.

BELANGRIJK: De zomerdienstregeling van lijn 18 gaat in op woensdag 1 juni 2017. Op maandag t/m vrijdag zal de dienstregeling niet veranderen in vergelijking met de zomer dienstregeling. In het weekend wordt de afvaart frequentie 1 maal per uur.

Ieder jaar wordt in de eerste helft van april gestart met een uitgebreidere dienstregeling. De volgende extra vaarten worden uitgevoerd:

  • Op lijn 20 tussen Rotterdam Erasmusbrug en Dordrecht Merwekade wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren. Ook in het weekend kan vanaf 3 april nu weer elk half uur opstapt worden op deze lijn.
  • Op lijn 21 tussen Zwijndrecht Veerplein en Dordrecht Hooikade en lijn 22 tussen Papendrecht Veerdam en Dordrecht Merwekade wordt tot 01:00u ‘s nachts doorgevaren. Kijk voor meer informatie op www.waterbus.nl/avondvaart
  • Lijn 23 tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht Middeldiep, o.a. met de halte Hollandse Biesbosch, heeft nu ook in het weekend elk uur een afvaart.
  • Op lijn 24 tussen Zwijndrecht Veerplein en Dordrecht Merwekade wordt ’s avonds op donderdag en vrijdag ook langer doorgevaren. Ook op zaterdag en zondag vindt er elk uur een afvaart plaats.
  • Lijn 202 zal vanaf 1 mei weer gaan varen!

Plan een reis met onze planner om te zien wat het voor u betekend!