Zoeken

Werelderfgoed Kinderdijk met korting

Alles in één e-ticket ( entree-vervoer)

Over het water richting UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk? Dat kan met Waterbus! Bestel hier jouw reis met Waterbus naar de wereldberoemde molens in Kinderdijk. Dit ticket is inclusief een retour reis met Waterbus en/of het Driehoeksveer én entree tot het bezoekerscentrum, film en toegang tot de twee museummolens!

Je ontvangt één ticket voor het gehele gezelschap waarmee je reist. Het ticket is geen reservering. De fiets mag altijd gratis mee aan boord!

 

Hoe kom ik bij de molens van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk?

Er zijn 3 routes naar Kinderdijk.

  • Route 1 met lijn 202 van 1 mei t/m 31 oktober tussen 9:35 uur tot 17:07 uur met extra afvaarten van maandag t/m vrijdag in mei, juni, september en oktober. Met lijn 202 vaar je direct binnen een halfuur van Rotterdam of Dordrecht naar Kinderdijk.
    Download hier de dienstregeling van lijn 202.
  • Route 2 met lijn 20 van 1 mei t/m 30 september tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Vanaf Rotterdam of Dordrecht reizen naar halte Ridderkerk halte Ridderkerk en overstappen op het Driehoeksveer. In totaal ben je ongeveer 40 minuten onderweg. Op het Driehoeksveer kan je contant een kaartje kopen (€1,70 enkele reis).
    Bekijk hier de dienstregeling van het Driehoeksveer.
  • Route 3 met de bus of op de fiets. Reis met lijn 20 naar halte Alblasserdam en fiets daar in 15 minuten naar de molens van Kinderdijk. In de winter weekenden ben je aangewezen op deze route omdat lijn 202 en het Driehoeksveer niet varen in deze periode.
In Rotterdam ligt de opstaphalte direct naast de Erasmusbrug
Maar liefst twee molens kan je van binnen bekijken met dit e-ticket

Dit ticket is ook beschikbaar als offline ticket voor wederverkopers. Meer informatie over alle zakelijke mogelijkheden? Neem contact met ons op!