Er zijn geen meldingen
Word jij onze nieuwe collega?

Werelderfgoed Kinderdijk met korting

Combiticket alles in één e-ticket (16,50 euro)

Combiticket voor UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

De Waterbus is misschien wel het beste vervoermiddelen om naar UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk te reizen. Vanaf Rotterdam en Dordrecht sta je in het zomerseizoen binnen een half uur bij de entree van het wereldberoemde molencomplex. Vaak sneller dan met de auto.

Kinderdijk herbergt het grootste molencomplex ter wereld. Dat prijkt sinds 1997 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Jaarlijks reizen honderdduizenden toeristen van over de hele wereld naar het Alblasserwaardse Werelderfgoed. Over het water is het hele jaar door de beste manier om dat te doen.

Samen met Kinderdijk biedt Waterbus een combiticket aan: de (retour)reis en entree ineen. In UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk bezoek je dan twee museummolens, de filmzaal en het historische Wisboomgemaal. Je ontvangt één ticket voor het hele gezelschap waarmee je reist. De fiets mag altijd mee aan boord. Een aanrader, want de fietsliefhebber kan in de Alblasserwaard zijn hart ophalen.

Download voor je reis de app: Kinderdijk UNESCO Officieel. In de app vind je onder meer enkele Waterbusroutes met daarin informatie over de plekken waar je langs vaart. In de winterperiode is er geen directe Waterbusverbinding vanuit Rotterdam en Dordrecht naar Kinderdijk. Dan stap je in Ridderkerk over op het Driehoeksveer. Een combiticket is inclusief het Driehoeksveer. Hier de mogelijkheden op een rij.

Lijn 202
Zomerperiode: 1 mei t/m 31 oktober.

Tussen 9:35 uur en 17:07 uur met extra afvaarten op alle doordeweekse dagen in mei, juni, september en oktober. Met lijn 202 vaar je direct binnen een halfuur van Rotterdam of Dordrecht naar Kinderdijk. Deze lijn vaart niet in de winterperiode.
Download hier de dienstregeling van lijn 202.

Lijn 20

Zomerperiode: 1 mei t/m 30 september tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Winterperiode: 1 november t/m 30 april tussen 11:55 en 17:44 uur.

Vanaf Rotterdam of Dordrecht naar halte Ridderkerk De Schans, daar overstappen op het Driehoeksveer. In totaal ben je ongeveer 40 minuten onderweg. Het combiticket is ook geldig op het Driehoeksveer. Op het Driehoeksveer kun je alleen contant betalen. Wanneer je in Dordrecht op lijn 20 stapt kun je ook van boord bij de halte Alblasserdam. Vanaf daar fiets je binnen een kwartier naar de molens, volg de groene fietsroute. Een fiets huren kan bij Tourist Info Alblasserdam: +31(0)78-6932114.
Bekijk hier de dienstregeling van het Driehoeksveer.

 

In Rotterdam ligt de opstaphalte direct naast de Erasmusbrug
Maar liefst twee molens kan je van binnen bekijken met dit e-ticket

Dit ticket is ook beschikbaar als offline ticket voor wederverkopers. Meer informatie over alle zakelijke mogelijkheden? Neem contact met ons op!