Er zijn geen meldingen
Koers op Groen met Waterbus

Tarieven

Bij Waterbus zijn vier verschillende soorten vervoersbewijzen mogelijk

  • OV-chipkaart: Inchecken met het voordeligste tarief. Meer informatie over dit vervoerbewijs vind je op www.waterbus.nl/ov-chipkaart.
  • E-ticket: Snel online een kaartje kopen. Eén ticket voor meerdere personen en groepen vanaf 10 personen ontvangen 25% korting. Waterbus biedt enkele reis/retour, dagkaarten, arrangementen en een gezinskaart aan.
  • Kaartjes aan boord: Aan boord kan ook een kaartje worden gekocht bij de steward. Dit kan alleen met contant geld (niet pinnen!). Informeer bij de steward welk type kaartje het meest geschikt is voor jouw reis.
  • Abonnementen: Een product op jouw persoonlijke OV-chipkaart. Onbeperkt reizen op het door jou gekozen traject. Meer informatie over dit vervoerbewijs vind je op www.waterbus.nl/abonnement.

Met een Waterbus Dagkaart reis je de hele dag onbeperkt van en naar alle Waterbus haltes. De Waterbus Dagkaart kost €13/€9,50 en is aan boord te koop, online, maar ook bij verschillende wederverkopers in de regio. Kijk hier waar de Waterbus Dagkaart wordt verkocht.

Bij aankoop van een dagkaart online krijg je 10% korting op je aankoopbedrag. Koop je een kaart aan boord van de Waterbus dan zitten er coupons bij die je kan besteden bij allerlei attracties, musea en horecagelegenheden. Bekijk hier waar je allemaal naartoe kan met Waterbus!

De actuele tarieventabel is te downloaden HIER

Reizigers van 4 t/m 11 jaar en 65+ reizen tegen reductietarief. Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis. Het reductietarief is niet van toepassing op lijn 18, lijn 19 en lijn 181.
Met de OV-chipkaart wordt het reductietarief alleen toegepast op een persoonlijke OV-chipkaart.
Bij losse kaarten aan boord geldt de volgende korting:
€6 → €4
€4 → €2
€2 → €2

Zonder een geldig vervoerbewijs loop je risico op een boete.